Nu har de åkt igen...

...mina tre stora underbara barn.
Jag hämtade dom igår morse hos deras mormor. Sen åkte vi hem om och skulle äta lite för att sedan åka till Oderljunga på dop för lilla Tilde. Men när vi kom hem så fick Tiffany och Caspian syn på pulkabacken och vägrade att följa med in. Så kan det vara ibland.
Full fart i backen.

Alissa följde däremot med in och fick syn på Julias skolbänk.
Alissa
Alissa gillar denna

Tiffany gjorde en teckning till Julia som hon gav henne idag på kalaset de hade på busfabriken idag. Tiffany säger att hon kan skriva själv och det fick hon såklart göra.

Tiffany Tiffany
Det står alltså "Hello kitty" för er som inte är läskunninga ;)

Barnen ville förresten vara med på bild och visa lillasyster Isis för världen.
Tiffany&Isis Caspian&Isis Alissa&Isis

Ingen nedåtsång...

Kan bara citera en vis man idag:

En del faller vackert. En del faller hårt. En del faller alltid, alltid ner i hål. En del hittar inget. En del de hittar allt. En del hittar bara, sån't som inte räknas alls. Jag vet du lever mitt i bland. Fast mitt i ingenstans. Mitt i allt det där, du försöker ge ett namn. Jag vet du odlar vingar. För din hud har blitt för trång. Jag vet att du försöker, flyga bort nånstans med dom. En del kutar runt, i stora svarta nav. Och hur de kommit minns, minns de inget av. En del lever sitt liv, högt upp på en piedestal. En del lever sitt, bara för att rasa av. Jag vet att du ser bilder, i ditt huvud som gör ont. Jag vet att du ser bilder, men skit i allting sån't. Jag vet du klättrar väggar, som du inte trodde fanns. Just när du trodde allting, hade fallit ner på plats. Men det här är inget sån't. nej, det här är inget sån't. Det här är ingen neråtsång, som du ska bry dig om. Det här är ingen neråtsång,
som du ska bry dig om.
En del plockar vingar, från änglar som de mött. En del plockar sina, från insekter som dött. En del lär sig ljuga, en del de blir soldat. Men vem av dem är du, vem av dem är du idag? Du som aldrig skulle bli, som de andra va'. Du som aldrig skulle, ha några gudars svar. Ikväll spelar allt, allt sån't ingen roll. Ikväll, ikväll, ikväll, är det inget sån't på gång. För det här är inget sån't. Nej, det här är inget sån't. Det här är ingen neråtsång, som du ska bry dig om.
Det här är ingen neråtsång,
som du ska bry dig om.


En del förstår, andra inte. Men frågan är om de som verkligen betyder mest nånting
någonsin kommer att förstå? Det är min stora önskan. Det mesta annat spelar
ingen roll.


Idag firar vi..

0-178f0896459fc850bd1a8c8daceb00d7.png

 

..Alissa, min älskade lilla tjej som fyllde 3år i torsdags. Det är inte klokt vad tiden går fort. Åter till firandet..

 


RSS 2.0