Det blev inget...

...med Ugglebadet idag. Jag åkte hem och hade en lugn kväll med sambon istället. När jag kom hem så låg alla barnen och sov.

Det blev lite dramatik på jobbet idag, därav den sena hemkomsten.

Någon idiot (nä, ingen anställd) hade startat självrengöringen på en av ugnarna i våran utställning. När man väl startat detta så går det inte att stoppa det lilla spektaklet förrän det nått 500 grader!!! Där fanns en energidekal i plast på insidan av glaset så det luktade inte speciellt gott där.

Stefan hämtade en brandsläckare om att ifall, Niki höll koll i största allmänhet och skötte telefonkontakt med Micke som stängde av en säkring åt gången, Lasse ropade ut lite lugnande meddelande till kunderna och jag försökte få kunderna att hålla sig undan så att ingen kom till skada. Efter lite letande så lyckades Micke hitta rätt säkring och ugnen stängdes av. Stefan kom då åt kontakten och drog ut den.

Efter detta så behövde jag hitta en mellankoppling från kranen till vattenslangen till våran tvättmaskin eftersom den gamla (som var i plast) har gett upp. Inte helt enkelt. Men med lite olika varianter så har jag nu konstruerat en egen som nu är på plats. =))

Hade besök av Patrik (våran trevliga representant från Tomtom) idag. Alltid uppskattat. Fick lite nytt material om de nya maskinerna. Glömde dock visa honom min lilla skärmdump från min "Tomtom Go1000 live" som visar trafikinformation live via internetuppkoppling. Mycket smidig maskin som jag varmt kan rekomendera. Så jag bjuder på den här istället:Dumt att köra i Köpenhamn utan en go1000 eller go1005 ;)
Så nu vet ni varför man ska ha en uppkopplad GPS om man kör i Köpenhamn på morgonen ;)


På tal om någonting helt annat så har min lillebror tagit sitt förnuft tillfånga och skaffat sig en krysslåda slim (xbox360 slim, för er som inte förstod). Vi får väl se vem som är vassast i slutändan. Jag har satt mina minsta döttrar i hårdträning som ni ser här nedan:

det skall läras i tid =)

Nu ropar kudden. Dax att nanna.


Uppe med tuppen...

...snart ska jag klä alla barnen och jaga iväg till dagis och sedan till jobbet. Idag är det förbaskat kallt ute igen. Är det bara jag som tröttnat på kylan eller? Hoppas iallafall på varmare väder.
Efter jobbet så ska vi eventuellt till Ugglebadet och bada ett gäng från jobbet. Vi får se vad som händer. Det är ju vuxenkväll där idag med förhöjd temperatur i vattnet. Framförallt så är det bara vuxna och inga smågrabbar som ska göra bomben =)
Var förresten och badade med småtjejerna, Emma, Julia och Leo för ett tag sen. Det var kul. Isis och Freja tyckte att det var jätteskoj även om de var lite smått reserverade till en början.
redo för en runda på ugglan. =)
Freja är redo för badet =)
Nä, dags att komma igång och iväg här. Ha en bra dag.

Tvivelaktiga produktnamn...

...kan man hitta lite varstans.

Som de här alcoläsken på 3,4%, Namnet Trashy Blonde är väl kanske lite tvivelaktigt kanske? Eller vad sägs om deras slogan? "You know you shouldn´t"?

Här är en bild på dom iallafall:

VA? 

Ikea är även dom lite roliga ibland. Som på bilden nedan där det står: "Punka och motvind är ingen höjdare" under denna text står det: "Här kan du pumpa dina cykeldäck. Så rullar du och varorna lätt hela vägen hem".

Det lustiga är att ingen pump finns :)

 

Var e pumpen då?

 Man kan dock kompensera detta genom att göra de största reklamskyltarna på planeten.... eller, ja nästan iallafall.

Vad sägs om denna:

 

reklam

 

Nä, nu är det dags att utforda barnaskaran =))

Hej så länge!

 


Ännu en måndag...

.. har passerat snart.

Idag så var det en kort dag på jobbet för att sen sticka in en snabb runda till kommunhuset för att hämta min post där.

Sen stack jag iväg för att hämta Isis, Freja och Leo på dagis.

Leo busade till det medans jag öppnade dörren på passagerarsidan åt honom. Då hoppade han in på förarsidan, tog tag i ratten och sa: "-Ja, hoppa in nu så kör vi." Han är så rolig ibland den grabben. Var får dom allt ifrån?? =)

på väg att hämta mamma


Vi åkte hem en snabb runda för att sedan åka iväg igen för att hämta Emma på jobbet. Leo ville inte följa med så han kollade på en film så länge. Freja och isis (Ja, i den ordningen. Freja har en napp det står Isis på i munnen på bilden) gick ut och satte sig i trappan medans jag tog på mina skor och så babblade dom en massa med varandra och skrattade massor. De är för härliga. 

 

Som man känner igen detta =)


Jag såg förrestem denna bilden i en tidning för ett tag sen och jag tror att alla småbarnsföräldrar känner igen sig lite här. Eller vad säger ni??Nä, nu kallar sängen. Natti allihopa!

Åker tåg till jobbet idag för att Emma ska...

foto0680 (MMS)

Åker tåg till jobbet idag för att Emma ska låna min bil Inte helt oväntat att tåget blev försenat. Mer regel än undantag när jag åker tåg. :S Nu är vi på väg iallafall.


Är detta ett bra tecken på att julen är öv...

foto0600 (MMS)

Är detta ett bra tecken på att julen är över? :)


En snabb summering av helgen

I helgen så var alla mina barn hemma. Emma jobbade hela helgen så jag var hemma själv med alla mina småttingar.... Ja, småttingar är dom kanske inte längre nä.
Alissa fyllde 4 år i fredags. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att hon blivit så stor. Tiden går så fort. Jag vet att jag skrev om detta i mitt förra inlägg men är fortfarande lite förvånad hur snabbt tiden går ibland. :S
Hur som helst så var det en lugn helg med god mat, glasstårta, godis, chips och så givetvis en mysig filmkväll med alla barnen.
Alla mina barn
Isis och Freja tyckte att det var mysigt att få lite egentid med sina storasyskon. De leker så bra ihopa alla barnen.
Caspian ville bygga med lego och ville dela med sig resultatet. Så jag tog en bild och här kommer den:
Caspians jeep
Som sagt en kanonhelg och detta blev allstå en snabb summering av denna. =)

Nystart... omstart.... nytt år... nya möjligheter... Eller nåt...

Det var länge sen jag skrev i bloggen, nästan ett helt år sen.
Mycket har hänt på den tiden. Många tårar och mycket jobbiga tankar att jobba med... Mycket som jag inte kan skriva här av alldeles för många anledningar men också mycket glädje.

Jag försöker att inte tänka på det jobbiga som varit utan bara försöka att ta vara på det som varit bra.
Jag tänker inte skriva nåt speciellt om året som gått då det tillhör det förflutna och istället försöker jag blicka framåt.

Idag fyller Alissa 4 år. Jag har lite svårt att förstå att det har gått så snabbt, hon har blivit så stor min lilla tös. Dagen till ära så är hon (och Tiffany&Caspian) här idag och fram tills söndag. Det är så härligt när dom är här.


 

Alissa 4 årJag ska försöka att hålla igång bloggen igen som jag gjorde innan för att jag känner att jag har så mycket att dela med mig.... så tills nästa gång: Håll till godo.


RSS 2.0