Dags att börja träna...

...igen efter ett lååååångt uppehåll.
Passande nog så lyckas en av de små tvillingtjejerna hoppa på mitt vänstra ben. Benet viker sig åt fel håll. AAAAAJ!! kan man väl kort sammanfatta det.

Hur som helst så ger vi inte upp så enkelt. Så upp tidigt (ja, för att vara semester) och iväg till gymmet. Emma höll ställningarna här hemma och ordnade frukost till alla nio barnen.

Nu sitter nästan hela gänget och kollar på film, det är lite småmulet ute tyvärr. Julia och Leo är hos vars en kompis och leker så vi har "bara" sju av barnen hemma nu fram till efter lunch nån gång.

sjubarn

När jag kom hem så stack Emma iväg och lämnade Julia och Leo som sagt och åkte inom affären för att köpa lite till maten sen. Vi tänkte grilla idag. Vi får väl se hur det går med det. Finns iof inget fel väder för grillning men blöta korvbröd blir så geggigt. :P

massor av dricka

Emma passade på att köpa lite dricka till barnen tills vi ska på nån utflykt. Smidigt att ha med sig. Tillhör kanske inte det vanligaste att man köper 30 drickor på en gång, är man en stor familj så är man.

Nä, nu ska jag försöka att ta tag i diskmaskinen som bråkar. Blev stopp i slangen och nu har den flippat helt.

Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0