080808...

...-110808. dvs 3 år.Japp så är det ju. I måndags är det tre år sen som jag gick ner på knä på klipporna i solnedgången vid hovs hallar och friade till min underbara sambo Emma.Det är lite underligt att det kan ta så lång tid innan man verkligen träffar den rätta. Oftast så finns HON där rakt framför näsan på en också utan att man förstår det.Inget bröllop har det blivit ännu men Emma svarade ju JA så att det kommer det med. Det har bara kommit lite annat emellan tyvärr. En sak är säker iallafall, det är Emma jag vill leva resten av mitt liv med.

Hur som helst så firade vi detta i fredags eftersom vi var barnfria då (tack alla som hjälpte till där). Vad jag missat i planeringen var att det speladet Eskilscupen i Helsingborg och att ALLT var fullbokat ungefär.

Vi hade dock tur efter lite om och men att boka spa för två. Det blev först fel på vår bokning men sen fixade de till det hela så det blev ett härligt fotbad och lite grönt the. Eftersom vi var tidiga dit och att vår bokning strulat så fick vi hoppa i en härlig jacuzzi 40 minuter tidigare så vi var där i i ca en timme. Där fick vi nån ansiktsmask. Hur mysigt som helst.


Mysigt med Jacuzzi


Nöjda efter ett härligt bad

Efter detta så begav vi oss ner till en helt fantastisk och mysig italiensk restaurang som heter La Trattoria Linetti. det kan varmt rekomenderas! Fantastiskt god mat och en härlig romantisk atmosfär. Här avnjöt vi en god middag och en lika god efterrätt.

Emma och jag på restaurangen

Mätta och belåtna så begav vi oss till Fleninge för att där ta i på hotell. Vi hade tur även här då de hade varit fullbokade men fick en avbokning. Jättemysigt hotell som är alldeles för lätt att missa.

Efter en välförtjänt sovmorgon och en god hotellfrukost så checkade vi ut och körde mot Ödåkra.

När vi kom fram till Ödåkra så satt Isis och Freja och år frukost fortfarande. De hade visst också tagit sovmorgon.


Freja, Isis och Jonathan hade tydligen busat järnet och haft jättekul.

Kort och gott så kan man säga att det var ett helt underbart dygn. =) Skulle även vilja passa på att tacka alla inblandade som gjort detta möjligt. Ingen nämnd och ingen glömd.

Och till dig Emma: Tack för att du är en så underbar människa och fantastisk mamma till alla våra underbar barn. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Tack för att du finns där när saker och ting har varit jobbiga. Y.R.M.W.!!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Mysigt.

Klart jag finns där, Det är väl det allt handlar om. :)

Älskar dig med

2011-08-12 @ 20:53:20
URL: http://vargflinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0